Tarieven

Intakegesprek

Wil jij naar de beste versie van jouzelf?

Tijdens onze eerste afspraak gaan we hier samen mee aan de slag! Tijdens deze afspraak analyseren we uw probleem en bekijken we uw situatie. Wanneer het nodig is doen we aanvullend een bloedsuikermeting en meten we de lichaamsmaten.  Aan de hand van deze gegevens, ga ik uitleggen op welke vlakken er verbetering nodig is om gezondheidswinst te behalen. Het stukje uitleg staat in deze afspraak centraal, omdat ik ervan overtuigd ben dat wanneer jij begrijpt waarom je ‘iets’ moet veranderen, je de verandering ook echt kunt maken. Tijdens dit gesprek ontvang je van mij direct twee leefstijl/voedingsadviezen waar je mee aan de slag kunt.

Dit gesprek duurt 60-90 minuten

Persoonlijk advies

Je ontvang altijd een inspiratie menu na het intake gesprek. 

Na ons gesprek kun jij direct aan de slag met de adviezen en tips die jij mondeling hebt meegekregen in ons gesprek.   Daarnaast mail ik altijd de actiepunten via de mail met extra handvatten om goed naar jouw doel te kunnen werken. Deze mail bevat: 

  • Inspiratie menu
  • Algemene en/of specifieke voedingstips
  • Suppletie advies (Indien nodig)
  • 10% korting op suppletie

Vervolg afspraak

Jij bent zelf aan de slag gegaan met het advies dat je ontvangen hebt. Tijdens deze behandeling evalueren we jouw progressie, pas ik de interventie aan en/of bouw ik nieuwe interventies in. 

 

Het aantal vervolgafspraken is afhankelijk van jouw gezondheidssituatie. 

vERGOEDING

Dieetadvisering door een diëtist wordt voor drie kalenderuren per jaar vanuit de basisverzekering vergoed. Dit wordt verrekend met het eigen risico. In 2023 is het verplichte eigen risico 385 euro.  

Heb je een aanvullende verzekering, dan kan het zijn dat er extra uren diëtetiek vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Dit kun je zien in jouw polisvoorwaarden van de zorgverzekering. 

 

De diëtist is direct toegankelijk

Sinds 1 september 2011 geldt: De Directe Toegankelijkheid Diëtetiek (DTD). Dit betekent dat je geen verwijzing van een arts of andere specialist nodig hebt om een afspraak te maken bij de diëtist. Je kunt ook zonder verwijzing bij mij terecht.

cONTRACTEN 2024

Vanaf 1 februari 2023 ben ik werkzaam als gecontracteerd diëtist. Dit betekent dat ik een contract heb afgesloten met alle zorgverzekeraars. 

Geheel 2024 heb ik contracten met alle zorgverzekeraars. 

 

Heeft u hier vragen over, stel ze gerust via: info@nienkeblijdenstein.nl 

Tarieven voor niet gecontracteerde zorg

Intakegesprek inclusief persoonlijk advies: €120

 

Vervolgafspraak 30 minuten: €50

Vervolgafspraak 45 minuten: €75 

Vervolgafspraak 60 minuten: €100 

Aanvullende advies: in overleg

Aanvullend onderzoek

Soms kan het zijn dat ik aanvullend onderzoek adviseer. De volgende onderzoeken zetten we regelmatig in om de oorzaak van het probleem gerichter aan te kunnen pakken.

Bloedonderzoek (onderzoek op vitaminen, mineralen, aminozuren, vetzurenprofiel, groot bloedbeeld, schildklierhormonen, voedselintolerantie onderzoek, e.d) prijs is afhankelijk van het type onderzoek en kan in eerste instantie ook via de huisarts gaan.

Ontlastingsonderzoek (met onderzoek op o.a darmmicrobioom, schimmels, parasieten, ontstekingen, slijmvliesimmuniteit, verteringsenzymen) : €270-290 euro